Atelier DichtBij is een initiatief van Marije Kremers en Nelleke Groenink. Marije is grafisch ontwerper van kaarten en andere producten. Zij beheert Studio VolTalent waar meiden werken met een afstand tot de arbeidsmarkt door depressieve- en/of burn-out klachten. Samen maken ze de mooiste ontwerpen. Zo ontstond het contact met Nelleke die Memento Uitvaartzorg beheert en werkt als uitvaartbegeleider. Een combinatie waaruit een bijzondere samenwerking ontstond met het idee om producten te gaan ontwerpen voor overleden baby’s, gemaakt met een sociaal karakter. 

Alle producten zijn met aandacht ontworpen met een praktische kijk op waar de behoefte ligt bij ouders van overleden baby’s. Marije en Nelleke zijn van mening dat het verwachten van een baby gepaard gaat met zorg en aandacht. Er moeten veel producten aangeschaft worden voor de komst van een baby. Alles wordt naar smaak van de ouders aangeschaft. Als verwachting overgaat in het verdriet van het overlijden van een baby is het mooi als je als ouders ook nog kunt zorgen voor mooie producten. Een mooi afscheid werkt mee voor het verwerken van het verlies. 

Zo ontstond een puur en eenvoudig product met natuurlijke materialen die met aandacht en liefde zijn samengevoegd. Alleen het mooiste, beste en zachtste product is goed genoeg in deze situatie. Voor alle stijlen is een pakket beschikbaar. Een lief prinsessenpakket met lichtroze kleuren of een stoer pakket met okergele details. Er zijn in totaal 4 pakketten beschikbaar: Lief, Puur, Zacht en Bijzonder. Pakket Bijzonder speelt ieder seizoen op dé kleuren van dit moment: Okergeel is het voor dit seizoen geworden. Dit zal steeds aangepast worden. 

Atelier DichtBij werkt samen met professionele naaisters waardoor de kwaliteit van het naaiwerk altijd gewaarborgd is. 

Volg ons op Instagram of Facebook  en blijf helemaal op de hoogte!

Feedback of nieuwe ideeën zijn altijd welkom en als je nog vragen hebt kan je ons altijd mailen of een berichtje sturen via socialmedia. 

Liefs Nelleke & Marije

© 2019 - 2022 Atelier DichtBij | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel