Informatie voor ouders

Als je zwanger bent, dan ben je niet alleen in verwachting van een kindje. Maar ook van je toekomst. Alles verandert. Als die verwachting overgaat in verdriet van het overlijden van je kindje, valt ook je toekomst in duigen.

Op zo’n moment komt er van alles op je af. Als jonge ouders ben je daar vaak niet op voorbereid. Er is veel informatie beschikbaar. Het is erg belangrijk om op een goede manier afscheid te nemen van je kindje. Mooie foto’s kunnen daar bijvoorbeeld bij helpen zodat je een waardevolle herinnering hebt. 

Naast informatie is het ook belangrijk om afscheid te kunnen nemen van je kindje. Er is meer mogelijk dan je denkt. 

Wij, van Atelier DichtBij, maken producten voor overleden baby’s om in de laatste momenten met je baby je kindje te kunnen wikkelen in alle zorg en aandacht die je je kindje had willen geven. 

Er zijn sites waar je terecht kunt voor informatie. Een uitgebreide site is die van Steunpunt Nova. www.steunpuntnova.nl

Hierop staat Atelier DichtBij ook vermeld, alsmede Studio Voltalent voor het maken van overlijdenskaartjes en Memento Uitvaartzorg voor het verzorgen van de uitvaart van je baby. 

Heb je vragen, dan kun je altijd bellen met 06 43 03 54 99, wij helpen je met liefde verder. Wij zijn dag- en nacht bereikbaar om je vragen te beantwoorden. 

Atelier DichtBij maakt producten voor overleden baby’s. Door de kennis en ervaring van Marije en Nelleke kunnen zij je adviseren en begeleiden op de eerste stappen van het afscheidsproces. 

 

Informatie voor ondernemers

Ben je uitvaartondernemer en heb je interesse of een vraag over de producten van Atelier DichtBij? Neem dan contact op met Nelleke Groenink via 06 43 03 54 99

© 2019 - 2022 Atelier DichtBij | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel